Polnočná žena - Bodacz, Bohuš, 1955- (Ikar, 2004)
Detektívno - ľúbostný príbeh zo súčasnosti, odohrávajúci sa na Slovensku a v susednom Rakúsku, odkrýva osud mladej Jany Neuschlovej. Jej styky s podsvetím vyústia do nečakaného zúfalstva a osobnej tragédie.