Polnočná žena - Bodacz, Bohuš, 1955-; Benková, Elena (Bratislava Ikar, 2004)
Detektívno - ľúbostný príbeh zo súčasnosti, odohrávajúci sa na Slovensku a v susednom Rakúsku, odkrýva osud mladej Jany Neuschlovej. Jej styky s podsvetím vyústia do nečakaného zúfalstva a osobnej tragédie.
Keywords: romány autorské; Bodacz, Bohuš (slovenský spisovateľ, literárny kritik a publicista. * 01.03.1955 Bratislava, Slovensko -); detektívne romány; spoločenské romány; romány o láske; próza; slovenská literatúra - texty