Ponpia a Piapon: Bláznivá kniha o duchoch a dušíkoch - Kollár, Jozef, 1960-; Stankovič, Peter, 1960- (Bratislava Regent, 2003)
Hrdinovia knižky Ponpia a Piapon, dvaja malý duchovia žijúci v obchode s potravinami Vás rozosmejú.
Keywords: rozprávky autorske; fantazijné rozprávky; humoristické rozprávky; rozprávky o duchoch; próza; slovenská literatúra - texty; Kollár, Jozef (Slovenský reportér, autor komiksov, básnik a prozaik. Nar. 15.10.1960 Trnava, Slovensko -); pre čitateľov od 9 rokov