Jantárová lady : (Surrennder) - Quick, Amanda, 1948- (Camea, 2003)
Bohatá dedička Viktória Huntingtonová sa pevne rozhodla nikdy sa nevydať a všetkých vypočítavých nápadníkov, ktorí sa okolo nej obšmietajú ako osy, taktne a vynaliezavo odmieta. Keď sa však na scéne objaví Lucas Colebrook, novopečený gróf zo Stonevalu, opradený rečami o jeho obrovskom majetku, Viktória netuší žiadnu hrozbu. Stonevale totiž navyše postupuje veľmi rafinovane - dobrodružne naladenej lady nastraží lákavú návnadu. Dohodnú sa, že budú spoločne podnikať exkurzy do zhýralého podsvetia nočného