Adamov pád - Brown, Sandra, 1948- (Ikar, 2003)
Lilah Masonová je jednou z najlepších terapeutiek a vie zvládnuť aj tie najnáročnejšie prípady. Aspoň si to myslí až do chvíle, kým sa jej pacientom nestane milionár Adam Cavanaugh, ktorý padol zo skaly v Dolomitoch. Zatiaľ čo mu pomáha vyhrať zápas s komplikovanými následkami ťažkého úrazu, Adam ju núti prehodnotiť jej vzťah k láske, mužom a sebe samej. Vo víkendovom dome na Honolulu nastáva nečakaný obrat nielen k Adamovmu uzdraveniu, ale aj k začiatku vášnivej lásky.