Tajomstvo Emmy Hartovej : (Emma+s Secret) - Bradford, Barbara Taylor, 1933- (Slovenský spisovateľ, 2004)
Paula O+Neillová, obľúbená vnučka Emmy Hartovej, rozprestierajúca ochranné krídla nad obchodným impériom, sa nazdáva, že svetoznámej rodinnej firme, ktorú jej podnikavá stará mama zanechala široko rozvetvenému potomstvu, už nič nehrozí. Málokto vie o rivalite, zášti a intrigánstve, ktoré vrú pod povrchom navonok hladko plynúceho chodu zabehaného podniku a rodinného života.... Po prvom autorkinom diele Úspešná žena, päťdielnej ságe, ktorá sa stala jedným z najpopulárnejších svetových ženských bestsellerov, nasledovalo osemnásť románov vydaných v deväťdesiatich krajinách a preložených do štyridsiatich jazykov.