Hviezda si ty!: Len pre čarodejnice : (No Jungs! Hexe hoch zu Ross) - Brezina, Thomas: 1963- 1963- (Chalanom vstup zakázaný! Len pre čarodejnice, 2008)
Čo sa Lissi úplne zbláznila? Z ničoho nič začne prejavovať ohromnú lásku ku koňom. A to, prosím, veľmi dobre vie, že Tinka je na konskú srsť alergická! Napriek tomu stojí Tinka svojej čarodejníckej kamarátke pri prvom stretnutí s veľkým valachom Buffalom odhodlane po boku. A keď do Lissi začnú nevyberavo zapárať dve nafúkané bohaté baby, rozhodne sa Tinka zlepšiť sestrino chabé jazdecké umenie kúzlami. Lenže jej čarovanie má netušené následky...