Perfektná kniha o matke a dieťati - Cooper, Carol, 1951- (Perfekt, 2004)
Príručka poslúži ako cenný zdroj informácií o priebehu tehotenstva a starostlivosti o dieťa. Je neoceniteľným pomocníkom a poradcom najmä tým rodičom, ktorí očakávajú narodenie svojho prvého potomka. Vysvetľuje, čo sa deje v tele nastávajúcej matky v jednotlivých obdobiach tehotenstva, obsahuje užitočné rady, ako vytvárať citové puto medzi rodičmi a dieťaťom a ako sa o dieťa prakticky starať. Pomáha tiež rodičom pochopiť každý medzník vo vývoji dieťaťa a uvádza odporúčania odborníkov, ako dosiahnuť, aby dieťa žilo v bezpečí a bolo šťastné a zdravé.