Proglas. Foreword - Konštantín Filozof - sv. Cyril: 827-869 (Perfekt, 2004)
Proglas je jedinečné dielo europskeho významu. Po prvý raz vychádza v slovenčine, v hlaholike a v angličtine súčasne. Vďaka tomu má aj široká verejnosť možnosť vidieť až ornamentálnu krásu písma, ktoré pre nás solúnski bratia vytvorili.