Ako sa zbaviť stresu a depresie bez liekov: Sedem ciest k telesnému a duševnému zdraviu - Servan-Schreiber, David, 1961-2011 (Zdravie v každom veku, 2004)
Momentálne bestseller vo Francúzsku ľ predalo sa pol milióna výtlačkov, prekladá sa do 25 jazykov. Autor sa 20 rokov venoval základnému výskumu v neurobiológii. Ponúka nové spôsoby, ako ovládať svoje telo a žiť s ním v harmónii. Jedným z nich je správna výživa pre mozog ľ autor odporúča konkrétne potraviny. Svoju knihu napísal veľmi pútavo a spestril ju príbehmi zo života.