Encyklopédia školáka aj na internete - Helbrough, Emma; Cronin, Sarah (Mladé letá, 2004)
Táto všestranná plnofarebná encyklopédia vám prinesie neuveriteľné množstvo poznatkov zo všetkých odborov ľudského poznania. Nájdete tu aj prehľadné tabuľky a informácie o kľúčových dátumoch svetových dejín, mapy a vlajky všetkých krajín a tabuľky všetkých naj. Navyše ponúka internetové adresy na webové stránky, prostredníctvom ktorých sa môžete vybrať na virtuálnu cestu okolo slnečnej sústavy a planét, do hlbín tráviaceho systému, nájdete tam množstvo interaktívnych hier, videoklipov, zvukov, vedeckých pokusov, fotografií. Tieto webstránky sú v anglickom jazyku, pripájame k nim aj slovenské stránky.