Svätci a anjeli v umení : (Saints and angels) - Llewellyn, Claire (Mladé letá, 2004)
Nádherná kniha-darček veľkého formátu ilustrovaná reprodukciami maliarskych diel od slávnych autorov a zo svetoznámych galérií. Nájdete v nej aj dvojstranu so svätcami uctievanými na Slovensku a kalendár s menami svätcov.