Perfektné prasiatko - Hooper, Mary, 1948- (Luckine zvieratká, 2004)
Lucka má rada zvieratká a miluje aj nádhernú prírodu v okolí farmy Bystrý potok, kde žije so svojimi rodičmi a sestričkou Katkou. A zvieratká akoby vedeli, že Lucke môžu dôverovať...