Nádherná predstava : (Just imagine) - Phillips, Susan Elizabeth, 1948- (Ikar, 2004)
Americká občianska vojna sa už oficiálne skončila, no pre Kit Westonovú stále trvá. Preoblečená za chlapca prichádza do New Yorku zabiť baróna Nathaniela Caina, ktorý stojí medzi ňou a jej domovom ľ plantážou Vzkriesenie v Južnej Karolíne. Kit však netuší, že tento vojnový hrdina z Missionary Ridge je nielen jej najväčší nepriateľ, ale aj poručník. A zabiť ho bude oveľa ťažšie, ako si spočiatku predstavovala.