Neodolateľne zvodná : (No Choice But Seduction) - Lindsey, Johanna: 1952- (Ikar, 2009)
Temperamentná Katey Tylerová odišla z Gardeneru, z malého mesta v Connecticute v Spojených štátoch, keď jej umrela matka. Katey túžila po dobrodružstve, po romantike a chcela precestovať svet. V zájazdnom hostinci počula jednej noci z vedľajšej izby vzlyky. Našla dievčatko so zviazanými rukami a zapchanými ústami. Dievčatko odviedla do bezpečia s úmyslom odovzdať ho rodine v Londýne. Aké však bolo prekvapenie, keď ju zadržal mladý, mocný, atraktívny Američan a obvinil ju z únosu dievčatka, ktoré práve zachránila! Katey netuší, že vďaka Boydovi Andersonovi, ktorý sa do nej zaľúbil na prvý pohľad, a vďaka Maloryovcom zažije omnoho viac dobrodružstva, vášne i romantiky, ako je bežné pre dobre situovanú mladú dámu, ktorá chce spoznať svet. Jej život už nebude nikdy nudný.