Záhada vlčej tváre - Fischer, Katharina (Traja pátrači, 2002)
Na pobreží oceána žije neznámy muž, susedia ho sotva vídajú a dom opúšťa len zriedkavo. Je to samotár, alebo ide v skutočnosti o obávaného atentátnika, prezývaného Vlčia tvár ? Na policajnej stanici to vrie, veď zločinec udrel už dva razy, a zakaždým zmizol bez stopy. Ostali po ňom iba výhražné listy s jediným cieľom. Zmiasť protivníka. Sám vodca Troch pátračov, Jupiter Jones, je bezradný a navyše sa stane obeťou policajného omylu. Vlčia tvár zatiaľ nezaháľa a pripravuje vrcholnú akciu. Dokonca ju s výsmechom oznámi vo svojom treťom liste. Plánuje útok na amerického prezidenta, ktorý čoskoro príde do Rocky Beach ! Čas neúprosne beží a atentátnik má zatiaľ všetky tromfy...