Sága barónov z Azeraku - Hébrard, Frédérique, 1927- (Motýľ, 1999)
O spisovateľke Frédérique Hébarardovej sa často hovorí, že sa narodila "s perom v ruke". Jej romány či autobiografické diela sa stretli s úspechom u kritiky a nadšením čitateľskej verejnosti. Zaujímavým a pútavým štýlom svojich diel natoľko zaujala televíznych tvorcov, že niektoré jej romány sa stali predlohou úspešných televíznych seriálov. U nás sú známe seriály Manžel veľvyslankyne a Zámok s olivovníkmi Aj Sága barónov z Azeraku je filmovo spracovaná pod názvom Veľký Azerak.