Webové stránky: ľahko a rýchlo - Kalbeg, Asha (Ako na to, 2001)
Jasné inštrukcie a ilustrované príklady povedú čitateľa každým krokom vytvárania webových stránok. Sú to tipy, ako sa dá navrhnúť vzhľad stránky, informácie o programoch a počítačových kódoch, ktoré sa môžu používať a iné praktické rady. Keď si vytvoríte základné webové stránky, naučíte sa, ako k nim môžete pridávať obrázky, zvuky a pohybujúce sa obrázky.