Zombi z jaskyne : (Die Zombiehöhle) - Brezina, Thomas: 1963- 1963- (Klub záhad, 2008)
Členovia Klubu záhad sú na stope desivej záhade. Na pláži v San Angele stretli skutočného zombiho, ale nikto im neverí. Aj Jupiter, Nick a Vicky si najskôr myslia, že ide o hlúpy žart, ktorý má odplašiť dovolenkárov. Skutočnosť je však úplne iná!