Kvapky dažďa 3: Úder hromu : (Eye of the storm) - Andrews, Virginia Cleo, 1923-1986 (Ikar, 2003)
Tretia časť románovej ságy predstavuje hrdinku ako dedičku značného majetku, ktorý jej ale neprinesie šťastie a naopak prehĺbi roztržku s ostatnou rodinou.