Organická chémia a biochémia: Testy a úlohy - Lisá, Viera; Brestenská, Beáta (Príroda, 2002)
Knižka je určená učiteľom a študentom gymnázií ako pomôcka nielen pri vyučovaní chémie, ale aj pri príprave absolventov gymnázií a stredných škôl na maturitné skúšky z chémie a príjmacie skúšky na vysoké školy.