Znak a pečať: Hľadanie stratenej archy zmluvy : (The Sign and The Seal) - Hancock, Graham, 1951- (Remedium, 2000)
Táto kniha poodhalila jedno z najväčších tajomstiev posledných troch tisícročí - čo sa stalo s archou zmluvy a so svätým grálom. Autorove názory možno považovať za senzačné, možno s nimi polemizovať, ale určite si zaslúžia našu pozornosť.