Bohatí a krásni : (The rich and the beautiful) - Harris, Ruth, 1935- (Remedium, 2002)
Bohatí a krásni: Román je rozprávaním o vnútornom svete superbohatých. Dej sa odohráva v hlavných mestách troch kontinentov a v luxusných strediskách od Monte Carla a Saint Tropez po Karibské ostrovy a Mexické pobrežie Tichého oceánu. Je to príbeh o čare, plný drá m a prekvapení, bohatý a ligotajúci sa ako smaragdový náhrdelník, čo nemá obdobu. Môže si ho dovoliť darovať iba Alexander a nosí ho iba Jai Jai...