Niekto ma postráži : (Someone to watch over me) - McNaught, Judith, 1944- (Ikar, 2004)
Leigh Kendallová, úspešná newyorská herečka, havaruje na ceste za svojím manželom Loganom. Prebudí sa s ťažkými poraneniamy v nemocnici, kde sa dozvie, že Logan záhadne zmizol. Pre políciu sa tak stáva hlavnou podozrivou. Pri pátraní po manželovi Leigh zisťuje, že o ňom a jeho obchodoch takmer nič nevie, a uviazne v hrozivej spleti tajomstiev, zrady a nebezpečenstva, ale aj novej lásky...