Bozk : (To kiss a spy) - Feather, Jane, 1945- (Slovenský spisovateľ, 2004)
V dramatickom príbehu lásky a nenávisti, vášne a zrady obľúbená autorka opäť upúta dômyselnou zápletkou umiestnenou do jedného z najvzrušujúcejších období anglických dejín... Mladá vdova Pen Bryanstonová, dvorná dáma princeznej Márie, ani po dvoch rokoch neuverila, že jej dieťa zomrelo pri predčasnom pôrode. Posadnutá myšlienkou dopátrať sa pravdy, chytá sa každej príležitosti, aby sa zbavila mučivej neistoty. Náklonnosť tajomného, ale o to príťažlivejšieho Owena Arcyho príde ako na zavolanie, najmä keď bystrá mladá žena odhalí jeho skutočné poslanie na anglickom dvore poznačenom ťaživým prízrakom blížiacej sa smrti mladého kráľa. Aj keď je právo princeznej Márie na trón nespochybniteľné, šľachtici už spriadajú pavučinu intríg, aby zvrátili prirodzený vývoj udalostí...