Grand Avenue - Fielding, Joy, 1945- (Ikar, 2002)
Štyri ženy, ktoré sa stretli v parku v Cincinati pri detských hojdačkách, sa žartovne medzi sebou nazývali "grand dames" - veľké dámy z Grand Avenue. Spájalo ich to, že bývali na tej istej stromami lemovanej ulici, boli vydaté za ambicióznych a úspešných mužov a mali asi dvojročnú dcéru.