Urobíme všetko, čo sa dá - Borušovičová, Eva: 1970- (Slovart, 2009)
Eva Borušovičová všetky texty z tejto kolekcie napísala exkluzívne pre tri obsahovo a personálne na seba nadväzujúce internetové projekty: inZine, T-Station a najnovšie INLAND. Tam si našla množstvo fanúšikov medzi čitateľmi, ktorí sa v jej riadkoch naučili očakávať humor, múdrosti o živote, láske, sexe, rodičovstve i detstve, pochopenie i podpichnutie, smútok i nádej, nečakané uhly pohľadu a pointy, kultivovaný a živý jazyk. Eva Borušovičová urobí pre svojho čitateľa všetko, čo sa dá.