Láska na Loire : (Love in the Moon) - Cartland, Barbara, 1901-2000 (Ikar, 2004)
Lady Canéda Langová žije v Anglicku. Jej matka sa kedysi odmietla vydať za istého vojvodu, ktorého jej vybrali rodičia a utiekla z rodného Francúzska do Anglicka so svojou láskou. Canéda prichádza do Francúzska do jazdeckej školy starého vojvodu a nájde tam muža, ktorý vstúpi nielen do jej života, ale nájde aj kľúč od jej srdca.