Drsný milenec : (Lover in the Rough) - Lowell, Elizabeth, 1944- (Remedium, 2004)
Romantický ľúbostný príbeh umožňuje nahliadnuť do atraktívneho sveta hľadačov a zberateľov vzácnych minerálov a sľubuje dobré oddychové čítanie pre každého, kto je ochotný uveriť, že veľká láska môže prísť aj vo chvíli, keď očakávame niečo celkom iné.