Sárina pieseň : (Saras song) - Michaels, Fern, 1933- (Ikar, 2005)
Sára Killianová je úspešná lekárka. V nemocnici sa zoznámi so svetoznámou rockovou hviezdou Dallasom Lordom, ktorý pre ňu napíše pieseň. Po jeho tragickej smrti sa stretáva s Adamom, Dallasovým starším bratom. Atraktívny a komplikovaný muž ju nesmierne priťahuje, ale dokáže Sára zabudnúť na Dallasa, ktorý pre ňu toľko znamenal?