Dinosaury - malá kniha : (The Kingfister Handbook of Dinosaur) - Benton, Michael J., 1956- (Ottovo nakladateľství, 2000)
Kniha je určená všetkým, čo sa zaujímajú o praveké zvieratá, ktoré obývali Zem. Obsahuje všetko najdôležitejšie o tom kde, ako a kedy dinosaury žili. Abecedný zoznam viac než 140 rodov dinosaurov s mnohými podrobnosťami i zaujímavosťami ocenia i znalci života týchto vyhynutých tvorov.