Hrôzostrašný poklad - Brezina, Thomas, 1963- (Hľadači pokladov, 2003)
Písal sa rok 1933. Zločinec so zlatou maskou vyzerá hrozne a desivo. Všetci mu hovorili ,,fantóm". Ukrýval niečo, čo nazýval svojím najväčším pokladom. Dom, v ktorom kedysi býval, je plný démonov vzbudzujúcich hrôzu. Ich poslaním je každého vydesiť, pátrať po osude fantóma, ale najmä nájsť jeho poklad. Až o sedemdesiat rokov neskôr sa hľadači pokladov, trojičky, vydajú po stopách tajomného muža...