Krížiková výšivka 2 : 100 obľúbených motívov : (Das Kreuzstichbuch 2) - kolektív autorov (Príroda, 1998)
Návod je vo farebnom prevedení na štvorčekovom podklade, na ktorom sú jednotlivé farby označené značkami. Všetky potrebné mulinky značky ANCHOR sú uvedené vedľa návodu v jednotlivých číselných označeniach odtieňov spolu s farebným štvorčekom a značkou z návodu.