Vojenské omyly druhej svetovej vojny : (Military errors of World War Two) - Macksey, Kenneth, 1923-2005 (Perfekt, 2003)
Najvýznamnejšie vojenské omyly II. svetovej vojny, ktoré významným spôsobom zasiahli do priebehu vojny a podstatnou mierou ovplyvnili jej výsledok.