Horár Sever 14. diel: Poľovnícke poviedky z Liptova. Z Ľubochnianskej doliny - Mráz, Igor: 1951-2010 1951- (Beletria, 2007)
V štrnástom diele Poľovníckych poviedok z Liptova Vás autor Horár Sever - Igor Mráz prostredníctvom zábavných príbehov zo života zveri a jej lovcov zoznámi s krásou a pozoruhodnosťami Ľubochnianskej doliny.