Horár Sever 14. diel: Poľovnícke poviedky z Liptova. Z Ľubochnianskej doliny - Mráz, Igor: 1951-2010 1951-; Schovanec, Bohumil; Ferenc, Jozef; Mračko, Miroslav (Ružomberok Epos, 2007)
V štrnástom diele Poľovníckych poviedok z Liptova Vás autor Horár Sever - Igor Mráz prostredníctvom zábavných príbehov zo života zveri a jej lovcov zoznámi s krásou a pozoruhodnosťami Ľubochnianskej doliny.
Keywords: poviedky autorské; poľovnícke poviedky; poľovníctvo; próza; Mráz, Igor (slovenský spisovateľ poľovníckých poviedok, lesník, poľovník. * 1951 Slovensko - 21.04.2010 Slovensko); slovenská literatúra - texty; Liptov - oblasť (Slovensko); Liptov - oblasť (Slovensko); Ľubochnianska dolina (Slovensko); Ľubochnianska dolina (Slovensko)