Horár Sever 13. diel : Poľovnícke poviedky z Liptova. Spod Prašivej - Mráz, Igor: 1951-2010 1951- (Beletria, 2006)
Poviedky odjakživa balansujú na rozhraní medzi rozprávkami a skutočnými príbehmi. Poľovnícke poviedky musím upratať kdesi medzi poľovnícku latinu a reálne zážitky lovcov zveri, pozorovateľov prírody.