Prvá pomoc pre deti: Ako sa zachovať v núdzových situáciách - Hluchová, Lucia (Príroda, 2002)
Praktická príručka prvej pomoci podáva stručný prehľad najčastejších úrazov a stavov, ktoré si vyžadujú okamžitú a účinnú pomoc. Určená je predovšetkým rodičom malých a dospievajúcich detí.