Hydina a králiky: Domáci chov - Malík, Vladimír, 1931- (Domáci chov, 2002)
Publikácia je venovaná chovateľom, ktorí sa venujú alebo sa chcú venovať chovu hydiny a králikov so zameraním získať konzumné vajcia a mäso na samozásobovanie svojich domácností. Okrem chovateľov poskytne cenné rady aj majiteľom agroturistických centier, ktorých chovy zabezpečujú stály zdroj čerstvých potravín pre ich jedálenské zariadenia.