Feng-šuej pro tělo: Příběh o vědomém snění, meditatívnim cvičení a uzdravování - Santos, Daniel; Borská, Eva (Bratislava Eugenika, 2003)
Feng-šuej sa bežne využíva pri stavaní a zariaďovaní domov či bytov tak, aby bol čo najlepšie využitý tok energie, ktorá obohacuje životy a činnosť ich obyvateľov. V tejto knihe autor rozšíril princípy feng-šuej aj na telo. Ak začneme využívať feng-šuej pre telo, môžeme zmeniť svoj osud, zlepšiť svoje zdravie a duchovný rast. Nájdete tu aj praktické cvičenia.
Keywords: psychológia osobnosti; alternatívna medicína; životná harmónia; feng šuej; samoliečba; ľudské telo; duševná rovnováha; meditácie