Útočisko menom Dixie : (Heart of Dixie) - Hoag, Tami, 1959- (Love story, 2005)
Začínajúci autor detektívnych románov Jake Gannon je priam posadnutý pátraním po zmiznutej herečke Devon Staffordovej. Sledujúc jej stopu, uviazne v malom mestečku na pobreží Južnej Karolíny, pretože sa mu pokazí auto. Keď zavolá odťahovaciu službu, na jeho úžas vystúpi z auta energická Dixie La Fontainová. Keďže porucha na aute si vyžaduje náročnejšiu opravu, Jake je nútený zotrvať v mestečku niekoľko dní. Na svoj úžas zistí, že Dixie nie je len správkyňou rekreačného komplexu, ale má aj ďalšie nezvyčajné zamestnania. Svojím prístupom k ľuďom a životu vôbec ho nečakane očarí.