Netradičné múčniky: Diabetické, celiatické, nízkokalorické a iné sladkosti pre zdravé maškrtenie
V každej domácnosti, najmä tam, kde sú deti, sa pečú koláče alebo sa varia múčne jedlá raz či viackrát do týždňa. Autorka rozmýšľala, ako pripraviť tieto jedlá zdravšie, podľa zásad racionálnej alebo liečebnej výživy. Začala múkou - základom koláčov a múčnych jedál. Skúšala v tradičných receptoch na...
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | , |
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | slovenština |
| Vydáno: |
Žilina
Knižné centrum
2000
|
| Vydání: | 1. vyd |
| Edice: | Dobrá kuchyňa
|
| Témata: | |
| Umístění: |
MKDETVA MASK2OKST MKHRINOVA MKKRUPINA |



