Myška a iné básničky a rapotačky v knižke - Mišíková, Ivona (Knižné centrum, 2004)
Viac ako 50 básničiek pre najmenších čitateľov v celofarebnej knižke s prekrásnymi ilustráciami a novou príťažlivou obálkou.