Škriatok do bytu nepatrí - Nováková, Zuzana (Blok, 2002)
Čo všetko sa môže prihodiť, keď máte doma škriatka? S jemným humorom o tom rozpráva Zuzana Nováková. Jej knižka o škriatkovi Perkýtkovi, kocúrovi Borievkovi a celkom obyčajnej rodinke patrí k takým, ktoré prinášajú pohodu a radosť.