Láska, páni, kurtizány : (Love, Lords, Lady-Birds) - Cartland, Barbara, 1901-2000 (Ikar, 2004)
Petrina ujde zo školy a ocitne sa v kočiari s neznámym elegánom. Nanešťastie, je to gróf Staverton, jej poručník, ktorého z duše neznáša. Petrina vo vysokej spoločnosti okamžite vyvolá rozruch. Jej výstrelky narušia grófov život, keďže ho provokuje a stavia sa mu na odpor. No až keď porazí dve sokyne a unikne z pazúrov dobrodruha, zamilovaný gróf ju zovrie v náručí a ona sa mu oddá z čistej lásky.