Studená kuchyňa - Paulovičová, Eva (Recepty našej gazdinky, 2000)
Máte chuť na niečo dobré? Čakáte návštevu? Radi pripravujete jedlo s fantáziou? Tak potom neváhajte a siahnite po tejto knižke. Veď studená kuchyňa už dávno nie je len doplnkom teplej kuchyne.