Skenery a skenování: Snadno a rychle - Pecinovský, Jan, 1954- (Grada, 2003)
Kniha vám prozradí mnohé cenné informace pro výběr skeneru, ukáže vám, jak uvést skener do provozu a jak skenovat obrázky či text. Po jejím přečtení budete také umět obrázky upravit tak, aby byly k světu a abyste se s nimi mohli pochlubit i na veřejnosti. Autor přidává i několik dobrých rad a triků, bez nichž to už u počítače ani nejde.