Záhada diabolskej hudby - Marx, André, 1973- (Traja pátrači, 2004)
Keď Jupiter s Petrom tajne sledujú Tretieho pátrača až na miesto činu, sami uviaznu v zajatí nebezpečných tónov. Podarí sa im vymaniť z moci diabolského hudobníka Mr. Vanderhella a odhaliť jeho skutočné zámery?