Hojdalička, hojda - Rázusová-Martáková, Mária, 1905-1964 (Mladé letá, 2005)
Rečňovanky, vyčítanky, uspávanky ľ azda celé bohatstvo veršovanej tvorby autorky pre najmenšie deti. Knižočka bude základnou výbavou malého dieťaťa pri rozvíjaní reči a estetického cítenia. Týmto vydaním si pripomíname 100. výročie narodenia autorky.