Seance : (My lady Caroline) - Jones, Jill, 1951- (Klokan, 2002)
Román rozpráva príbeh dávnej lásky a zrady básnika Byrona a jeho milenky, ktorej duch nemá pokoja a prebýva na starom anglickom sídle. Alison je mladá, bohatá Američanka, ktorá ťažko nesie smrť svojich rodičov a snaží sa s nimi spojiť na špiritistické seanse. Namiesto nich jej osloví duch dávnej milenky lorda Byrona, ktorý jej žiada o pomoc pri hľadaní Byronových pamäťou. Alison sa vydá do A. ...